Felicia Cardell

MON AMIE

Just nu är det mycket blått och guld i vårt kök. Jag älskar den färgkombinationen;)

Bestick – Lagerhaus. Grytunderlägg Paris – My habitation. Skärbräda i porslin – HM. Underlägg Stockholm – Svenskt Tenn. Pappershållare i marmor från Ferm Living – Rum 21

​Hej Fredag!


Äntligen helg:) Även fast man är ledig så får jag en annan känsla i kroppen när helgen kommer. Jag blir glad och man blir extra myssugen;) Man äter lite godare middagar. Kollar på bra filmer och trycker i sig massor av gottis:) Idag ska även jag och mina 2 tjejer åka upp till min mamma och ha Fredagsmys. Kristoffer jobbar sin första dag efter att ha varit hemma i 3 veckor. Jag är med andra ord ensam hemma med mina skatter för första gången:) Än så länge går det jättebra! Lykke sover och Adelie leker jättefint i sitt rum. Jag har fått den bästa sömnen på länge så energi har jag om det skulle bli kaos;) Men eftersom Kristoffer jobbar sent så kommer min mamma och hämtar oss vid 17 så att vi slipper vara ensamma hela kvällen. Det är ju oftast då som man kan behöva en extra hand;) Vi ska sova över där och det ska bli riktigt mysigt.  

Nu ska jag passa på att laga en liten sen lunch till mig och Adelie. Slår vad om att Lykke kommer att vakna bara för det;) Hoppas att min första dag ensam fortsätter att vara smidig.

Önska mig lycka till! Haha, det kan ju behövas;)

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats