Felicia Cardell

MYSIG HELG HOS MAMMA

Morgonbad hos mormor:)

Sugen på syrrans macka.

Farligt! Nu har lillan börjat att klättra i mormors trapp;)

Kvällens middag var riktigt god. Risnudlar, kyckling, grönsaker, japansk soja, sesamolja, chili, koriander och lime.

Stora tjejen i sin nya frisyr<3

Ikväll byggde vi ihop nya möbler till mammas vardagsrum. Det blev skitsnyggt!:)

HEJ!

I helgen har vi varit hos min mamma. Skönt att komma bort lite och få byta miljö:) Alltid så mysigt att vara hos mamma och bara slappa. Kolla på skräckisar, äta massor av gottis och bara va! Det behöver vi:)

Vi kom hit igår och åt Tacos framför tvn (ett måste när man ska äta tacos;) Vi kollade på skräckisen ”Lights out” som var väldigt bra och mumsade i oss godis och chips. Vi sov över och som vanligt sov Lykke dåligt. Hon vaknade 1 gång varje timme och tillslut fick jag gå upp med henne vid 05:30-Suck! Adelie kom upp runt 8 och då fick tjejerna ta ett bad tillsammans. Vi passar alltid på att bada hos mamma när vi är här. Vi har inte badkar hemma hos oss så det är extra lyxigt att få bada då;) Efter deras bad åt vi en god helg frukost och när KP vaknade hoppade jag i badet och kopplade av en stund.

På eftermiddagen fick vi ett ryck och åkte till IKEA. Mamma her velat köpa ny soffa länge och jag är inte den som säger Nej till att shoppa nya möbler;) Vi åkte därifrån med en ny soffa, fotpall och schäslong till mammas vardagsrum. Vi beställde hemleverans och hann ladda energin med en smarrig Söndagsmiddag innan ett stort lass med möbler levererades på mammas uppfart.

Nu sitter vi i mammas nya möbler och ska kolla på en film. Äta ännu mera gottis och sedan sova över. Super mysigt<3

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats