Felicia Cardell

MYSIG LÖRDAGSFRUKOST PÅ BF-DAGEN

svenskt tenn underlägg

Underlägg Svenskt Tenn, Bestick Lagerhaus.

svenskt tenn felicia cardell

Frukost är mitt favoritmål. Speciellt på Lördagar:) Då dukar man extra fint och sitter lite längre vid bordet och myser.

svenskt tenn underlägg 

Nytt fynd! Ljuslykta i silver från In & Finn för bara 39:-!

felicia cardell mammablogg

Mina älsklingar

felicia cardell  

magbild vecka 40

magbild vecka 40

Tummen upp för BF idag:)

gravid vecka 40felicia cardell blogg

Löööördag!

Äntligen Lördag och dagen med stort D är här. 100% är avklarat och idag är lilla Lykke beräknad att komma:) Även fast jag tror att jag kommer att gå över tiden så känns det riktigt häftigt att man har gått igenom 2 fullgångna graviditeter under loppet på 4 år. Känns även riktigt häftigt att jag kommer att bli 2 barnsmamma innan jag fyller 26 år!:) Känns härligt att vara en ung mamma. Jag älskar det! Skulle aldrig vilja något annat. Att vara mamma är det bästa som finns

Vi kom även på imorse att jag har varit gravid i totalt 560 dagar i mitt liv(om man räknar med graviditeten som slutade i missfall är det ytligare några dagar att plussa på) Det är galet!:)

Idag ska vi åka hem till min mamma och äta middag. Hon ska bjuda på en stark gryta  i hopp om att värkarna ska starta;) Vi får väl se. Värkarna med Adelie startade efter att jag hade ätit starkt. Så man kan ju alltid hoppas:) Förra helgen åt jag också stark mat, men det hände ingenting. Det måste ju vara moget för att något ska hända och det kanske är det nu:) Har haft väldigt ont mellan benen i några dagar så något är ju på gång;)Tänk om jag redan har börjat att öppna mig! Hihi, blir nästan nervös av tanken.

Hoppas ni får en mysig Lördag!

KRAM

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats