Felicia Cardell

”NO MAKEUP MAKEUP LOOK” – MINA FAVORITER FRÅN GLOSSIER ?⚡️???

Jag har under den senaste tiden älskat att sminka mig mer naturligt. Jag kommer aldrig att sluta med min eyeliner, men själva basen älskar jag att ha naturlig, lätt & med massor av glow. ??

Jag vill att min hy ska se ut som min hy fast lite bättre. Lite mer flawless, pigg & fräsch utan att vara för täckande, kakig & torr??

När jag gick i gymnasiet handlade allt om att täcka varenda liten prick, pormask och blåa ringar under ögonen. Jag sminkade mig med en foundation som var heltäckande. Hade massor av concealer och mängder av solpuder? Inte så snyggt. Men då kände man sig läcker?

Idag har jag ändrat mig helt. Jag tar bättre hand om min hy och känner därför att jag inte behöver lika mycket smink som täcker. När jag gick i gymnasiet tvättade jag ansiktet med tvål? Fy va hemskt!!!! Idag är jag besatt i hudvård och lägger ner mycket tid på min hy. Är glad över att jag tillslut insåg att tvål inte är bra för huden i ansiktet??

Just nu använder jag serien CALM från Paulas Choice och ser redan resultat efter 3 veckors användning. Huden är mjuk, mindre röd och mindre torr?? Nu när huden har blivit bra igen så känner jag inget behov av att täcka varenda liten grej utan gillar att man kan se min hy igenom sminket. Jag är heller inte lika besatt av att behöva täcka mina ringar under ögonen.?

Så hur sminkar jag mig & vilka produkter använder jag för att få till en fräsch naturlig sminkning????

Jag ÄLSKAR produkterna från Glossier⚡️?

Bra pris. Fina & gulliga produkter. Lagom stort utbud. Ger naturligt resultat. Ger glow.

Jag har använt deras produkter ett tag nu och är besatt. Produkterna har allt som jag är ute efter??

Jag tänkte visa er mina absoluta favoriter?

När man får hem produkterna som man har beställt så får man dom i denna gulliga rosa neccesär???

Man kan bara beställa från Glossiers hemsidan. Leveranstiden är inte jättelång. Brukar ta mellan 3-7 dagar??⚡️

Hur fina är inte produkterna?!?? Älskar att sminka mig med saker som är fina? Hihi!

Detta är är deras stretch concealer?? Det är en concealer som är krämig och återfuktar. Det är inte en heltäckande concealer utan mer en lätt/ medium täckande concealer.

Jag ÄLSKAR denna produkt! Tycker den är som en färgad dagkräm och använder den faktiskt som min grund till hela ansiktet?? Jag har oftast ingen foundation på vardagarna längre utan applicerar denna i min t-zon och på dom områdena som behöver lite mer täckning. Jag börjar att applicera på näsa, haka & panna med en liten fluffig borste och arbetar mig utåt. Applicerar även under ögonen. Men enbart längst in där jag är som mörkast. Lägger aldrig concealer nära fransraden och försöker att undvika mina fina linjer där produkter lätt lägger sig och blir fula??

Jag har färgen G10 som är en ljus-medium nyans. Det är också något som jag har ändrat på. Jag har slutat med att ta den ljusaste concealern som jag kan hitta utan köper nu en nyans som är som resten av min hy. Går alltid efter färgen på mina kinder??

Deras underbara rouge som heter cloud paint finns i olika färger. Jag har 3 olika som jag brukar variera emellan eller blanda, men jag älskar Puff bäst?

Det är ett rouge som är i en vattnigare krämform och är så lätt att applicera. Man behöver inte mycket produkt. En liten dutt räcker långt??

Huden ser liksom bara pigg och fräsch ut??

Deras nya highlighter i nyansen pale pearl är sååå magisk! Det är en flytande highlighter som smälter in fint i hyn? Flaskan är så söt och ser ut som ett litet nagellack?

Ger sånt fint glow???

Deras populära Boy brow är den bästa brynprodukten som jag har testat?? Den finns i 4 olika färger. Jag har Brown?? Gillar att ha lite mörkare bryn nu när jag är blond. Har mörka bryn i mig själv, men denna gör så att brynen får ett lyft. Dom håller sig på plats och ser fylliga ut??

Borsten är så liten och bra!

Bra kall nyans??

Deras Balm Dotcom finns i olika smaker. Det är en universal salva. Jag använder den bara på läpparna?? Kan vara den bästa läppsalvan som jag har ägt?? Den gör läpparna mjuka och återfuktande. Dom olika smakerna är olika i konsistensen tycker jag. Enligt mig så är salvan med mintsmak mycket mer återfuktande än denna som heter Birthday. Jag älskar båda. Den med mint använder jag när jag är torr eller när jag ska sova. Denna använder jag mer som ett läppglans då den har shimmer i sig✨ Den återfuktar och gör läpparna så glowiga?? Dock har jag lite svår när läppprodukter smakar vanilj eller kola. Så det är ett minus med just denna produkt?? Men älskar den ändå?

???

Min absoluta favorit från hela GLOSSIER är deras läppstift Generation G? Jag vet inte hur dom lyckas, men detta läppstift är magiskt!Är ni ute efter ett läppstift som ger en svag nyans på eraläppar så måste ni testa detta! Det är som om man tar ett läppstift och sen duttar bort överflödet med ett finger för att få ett mjukt och naturligt resultat. Fast det behöver man inte gör med denna produkt. Den är så fin! Återfuktar, men är ändå lite matt. Gör så att det ser ut som ens naturliga läppar fast med en härligare nyans. Finns i 6 olika färger. Denna är färgen Like? Jag har 2 färger till. Zip & Crush. Alla färger är så fina, men just denna nyans är mer vardaglig??

Som ni ser så är den väldigt svag i färgen. När man ser läppstiftet först så tror man att färgen ska vara mörkt lila, men blir en sån fin sval rosa nyans. Ser ut som läppar fast bättre?

???

Sist men inte minst??Deras mascara som heter Lash Slick är grym! Ger separerande fransar. Som blir långa. Borsten är amazing! Mascaran smular inte och lägger sig inte under ögonen. Man får inte heller en sån där mörk rand under ögonen som jag kan få av visa mascaror. Den är lätt att tvätta bort??⚡️

Det här är allt smink som jag använde på bilderna + min eyeliner såklart, men den kommer från Revlon? Använde även settingspray från Nyx och minimalt med transparent puder under ögonen (ej bakning?) från Laura mercier. Använder en liten borste med lite puder på och duttar lätt in pudret under ögonen. Vill inte att det ska se torrt ut. Ska se fräscht och återfuktande ut??Men hoppar jag pudret under ögonen så försvinner sminket under ögonen under dagen. Ibland kan jag även ta puder runt näsa och över läppen där sminket oftast försvinner först✨ Vissa dagar har jag också lite bronzer om jag känner mig blek. Brukar experimentera lite olika varje dag? Ibland behöver jag lite mer täckande concealer under ögat när jag har tex sovit dåligt. Då använder jag Nars creamy concealer i färgen creme brulee. Idag blev det mer basic? Kände mig inte så mörk under ögonen och tyckte att det räckte med bara rouge över hela kinden och hoppade då bronzer. Men just det…Jag hade ju faktiskt bronzer som ögonskugga. Älskar att använda en och samma produkt till flera saker. Hihi!

Är så nöjd med dessa produkter! Är ni ute efter produkter som inte är heltäckande och som ger ett naturligt resultat med härligt glow så måste ni spana in GLOSSIER?

Har valt att inte redigera bilderna så att ni verkligen kan se hur produkterna ser ut på???

Puss på er???

Hoppas ni gillade detta inlägg?⚡️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats