Felicia Cardell

OLYCKA I SÄNGEN

Hej!

Adelie har kommit in i en period där hon kissar på sig under natten. Hon har varit blöjfri dagtid sen hon var 2 år och helt blöjfri sen hon var 2 1/2 år. Från den tiden fram tills nu så har hon kissat i sängen 2 gånger. Och det var precis i början när hon hade slutat med blöja på natten. Men nu har det kommit tillbaka. Det började natten till Måndag. Addi vaknade mitt i natten och ville sova mellan oss. På morgonen går jag upp för att hämta Lykke och när jag kommer tillbaka för att väcka Addi så har hon kissat i sängen. Självklart så blir jag aldrig arg när sånt händer utan tar min lilla skatt direkt till duschen och slänger in sängkläderna i tvättmaskinen. Men det är ju så typiskt att dom små liven alltid ska missa kisskyddet. Men som tur är så har vi madrasskydd som går enkelt att tvätta..

Men så hände det igen natten till Tisdag. Adelie vaknade mitt i natten och ville in till oss. Precis innan hon kommer in till vårt sovrum så hör vi hur det snattrar på golvet och båda sätter sig upp och undrar vad det är som låter. Då är det lilla Addi som står och kissar på sig. Nästan sovandes fortfarande. Vi får tvätta av henne och byta kläder. Det blev städning av golven och sen kunde vi somna om.

Det är så konstigt. Varför har hon börjat att kissa på sig nu helt plötsligt?! Hon går alltid på toan innan läggdags och dricker sällan något innan hon ska sova. Ibland välling, men inte alltid. Välling har hon druckit varje kväll och då har det aldrig hänt någon olycka så jag vet inte vad det kan vara.

Kan det vara så att hon har fått urinvägsinfektion?! Någon som har samma problem eller som har haft samma problem?

KRAM<3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats