Felicia Cardell

Felicia Cardell

PAPPA & STANIS BRÖLLOP

HEJ!

Först vill jag bara säga tusen tack till alla fina kommentarer som jag fick på mitt senaste inlägg<3 Det värmer verkligen i hjärtat! Är så glad över att vi har så fina följare. Kram till er alla<3

I Lördags gifte sig min pappa med sin Stanis.

Bröllopet höll till i Enköping på en mysig gård som hette Rekasta Gård.

Själva middagen och dansen var inne i ett stort tält. Taket var pyntat med massor av färgglada rislampor som lyste på kvällen. Så fint!

Innan vigseln var det trädgårdsmingel. Det bjöds på iskall mojito och mumsigt tilltugg.

Adelie är en fena på att le till kamera:) HIHI! Mitt lilla busfrö.

Mina systrar<3

Min stora tös med fina blommor i håret.

Adelie skulle vara ringbärare. Men när det började närma sig allvaret så blev hon nervös och ville inte hålla i ringarna. Men efter att ha förklarat allt för lillan så ångrade hon sig, men snabbt därefter så ångrade hon sig igen. Tillslut fick hon hänga på min höft när vi skulle gå fram till altaret.:) Tur att jag hann byta skor från mina höga klackar till att par lägre:)

Även fast hon inte ville gå fram till altaret utan mig så blev hon ändå sugen på att lämna över ringarna när det väl var dags. Jag följde med henne fram och försökte gå lite åt sidan så att alla kunde se sockertoppen i sin fina klänning<3 Så sött!

Shirley Clamp sjöng vackert under vigseln.

En nygift morfar.

Kolla in skorna. Så små:)

puss puss!

Älskar er<3

Är så nöjd över min klänning som jag fyndade på H&Ms rea……59:-!!! galet bra:)

När det var dags för bröllopsparet att dansa sin bröllopsdans kom Magnus Carlsson in och överraskade alla. Pappa och Stanis bjöd inte på en klassisk dans utan rockade loss till en spansk låt som Magnus sjöng. I slutet av låten blev det danståg. Så kul!

Eter deras dans fortsatte Magnus att sjunga och satte igång festen med grymma låtar. Disco och schlager. Så roligt att dansa till:)

Precis där tältet och festen var hade Gården sitt minihotell. När barnen skulle sova smet vi iväg och la dom tryggt i sina sängar. Vi satte på vår smarta babymonitor på mobilen och kunde gå ner och fortsätta dansa. Vi kunde se och höra dom genom monitorn hela kvällen. Så bra att sånt finns så att båda föräldrarna kan dansa loss:)

Dagen efter kände det som att jag inte hade sovit på flera dagar. Att gå och lägga sig sent för att sedan gå upp tidigt med barn är ingen bra kombo:) Haha men det var så värt det. Inte så ofta man går på bröllop liksom;)

Tack för ett magiskt och roligt bröllop!

Puss o Kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Felicia Cardell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Felicia Cardell
   feliciacardell

   Hej!
   Tack så mkt:)
   Den heter Babymonitor. En blå app med en vagn på. Kostar 40:- och är riktigt grym:) Kram

stats