Felicia Cardell

PROJEKT HALL

felicia cardell mammablogg

Jag får ofta för mig att jag vill göra om här hemma(varannan vecka;) Och eftersom jag inte kan fixa det själv så får Kristoffer ställa upp. Och han klagar aldrig!

Nu var det dags att fixa till hallen så ikväll är det målning som gäller;)felicia cardell mammablogg


Go kväll!

Hoppas allt är bra med er?:) Med mig är det sådär…Har blivit tokförkyld och har tappat rösten totalt(jag låter som en kedjerökande gammal tant;) Så uppdateringen på bloggen har varit dålig.

Här hemma händer det grejer. Vi(eller stackars Kristoffer)håller på att göra om hallen. Vi har alltid stört oss på hur opraktiskt och ful den har varit så nu passar vi på att göra om den när Kristoffer är ledig i ett par dagar. 

Tidigare har vi haft en väggmonterad klumpig garderob i ena hörnet. En gammal byrå i det andra hörnet(som har varit alldeles för stor) och i mitten barnvagnen. Man har knappt kunnat passera hallen och irritationen över att det alltid ser stökigt ut har fått oss att bli galna. Nu fick vi nog! Garderoben revs ut och byrån fick hamna på ett annat ställe. Vagnen får parkeras i vår andra hall. Så nu känns det luftig och härligt. Planen är att det ska bli en hall med skrivbord(där jag kan blogga;) och enkel förvaring och upphängning av ytterkläder. Det kommer att bli så bra! 

Ikväll har vi målat och skruvat ihop vårt eget designade skrivbord;) Ska bli kul att få visa er resultatet. 

KRAM

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats