Felicia Cardell

PUSSKALAS PÅ STRANDEN

​Glad med stressad tjej som är nervös över att blöda igenom bikinin:( Har haft mens i 2 veckor nu och det blir bara värre. Dubbla tamponger och binda hjälpte mig i 1 1/2 timme! Kommer att prata om detta och PCOS i veckas podd. CIRILLOCARDELL

Alltså! Hur söt är man!!!:)<3

Mellan systern Vendela och Kusin Line:)

Mys med moster<3

Om ni undrar över vart Kristoffer och Adelie är så var dom på språng hela tiden. Eller…. Addi var på språng hela tiden och ville inte sitta still framför kameran;)

Pusskalas på stranden med mormor<3

Hej!

Hoppas att ni mår bra?

Det känns som att semestern och sommaren börjar att ta slut:( Det märktes igår när vi var vid stranden med min familj. Just detta badställe har varit smockfullt med folk, men igår var det betydligt mycket mindre människor på stranden. Då fick man en jobbig känsla i hela kroppen över att denna underbara sommar börjar att närma sig sitt slut. Så tråkigt! Jag älskar verkligen sommaren och ser inte framemot Hösten just nu.

Kristoffer har varit ledig i snart 6 veckor och det har varit fantastiskt. Så det är kanske därför jag tycker det är jobbigt över att semestern börjar att ta slut. Vill inte att han ska börja jobba igen:( Va ensamt det kommer att bli.

Men i alla fall. Nu ska jag inte att deppa ihop:) Det kommer att hända massor av roliga saker av slutet i Augusti som jag verkligen ser framemot.

Lykke ska döpa sig den 28 Augusti. Ett dop som kommer att vara ganska så stort fast med ”bara” (inte så bara! Supermysig, men ni förstår vad jag menar;) släkten och Adelies Gudfar och tjej (Johan och Lina) och Lykkes Gudfar och tjej (Erik och Sophie). Även fast vi jättegärna vill bjuda alla våra vänner så blir det svårt. Vi ska ha dopfikat hemma hos min mamma och där finns det begränsat med hur många som får plats. På Adelies dop var det ganska så trångt, men det gick precis;) Vi sparar helt enkelt på inbjudan till alla våra vänner när vi ska Gifta oss:) Som jag hoppas att vi gör nästa sommar. Vi har planerat det länge i alla fall att vi ska kunna gifta oss 2017, men vi får se. Det kostar så mycket och just nu går alla våra pengar till den nya lägenheten som vi flyttar till Hösten 2017.

Vi ska även på bröllop den 20 Augusti. Mitt första bröllop:) Eller jag har varit på bröllop. Ett bröllop när jag var liten och så var jag på min kusins dop som sedan blev ett bröllop. Vilket var superkul och överraskande:) Men jag har aldrig varit på bröllopsmiddag osv i vuxen ålder så det ska bli superkul!

Jag ska även försöka ta körkort:) Nått som jag mer och mer känner att jag behöver i mitt liv. Jag var nära på att ta det när jag var 18 år, men andra saker kom emellan och jag började jobba. Tiden räckte helt enkelt inte till. Men nu är jag redo igen;)

Ja som ni märker så har vi inga tråkiga veckor framför oss:)

Hur ser Augusti ut för er? Har ni börjat jobba/skola eller har ni fortfarande semester? Eller ska ni hitta på något kul?

Vi kanske ska till Rosannas morföräldrars landställe nu i veckan:) Ha en liten mini-kräftis och spela massor av spel. Hoppas att vi lyckas få till en liten semester ute på landet tillsammans. Skulle vara så mysigt<3

Just nu är min kusin Line på besök i Stockholm. Så idag ska vi ta shopping-bruttan till Mall of Scandinavia. Det tror jag att hon kommer att älska;)

Hoppas ni får en mysig Måndag!

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats