Felicia Cardell

SLEMPROPPEN HAR LOSSNAT

felicia cardell blogg

Tummen upp för att ”slemmis” har lossnat! Alltid något;)

felicia cardell magbild

Hej BF+4!

Tack för alla fina kommentarer och peppande ord:) Är lite seg på att svara dock, men mår sådär just nu så jag hoppas att ni förstår:)

Igår trodde vi att det var dags. Att det äntligen var våran tur att åka in till förlossningen:) Men det slutade bara i besvikelse igen:(

Det började med att jag fick som mensvärk igår kväll och runt 22.00 behövde jag gå på toan och under tiden som jag satt där(och gjorde nummer 2;) släppte slemproppen. Eller jag tror att slemproppen lossnade då! För när jag torkade mig blev papperet rosa och när jag kollade ner i toan så såg jag något slemmigt med lite rött i. (Det måste ha varit slemmis) Efter ”tömningen” började jag att få kraftigare mensvärk. Inget som gjorde jätte ont, men det kändes som att det verkligen var på gång. Jag kände igen känslan och exakt såhär började förlossningen med Adelie. 

Vi satt uppe ett tag och vid 2 tiden kom den första värken. Vi bestämde oss då för att gå och lägga oss för att få lite sömn. Men det var lättare sagt en gjort;) Runt 3 tiden gick jag upp för att ta alvedon och en halvtimme senare blev värkarna intensivare och kom tätare. Jag kunde inte somna utan satt uppe hela natten. Värkarna ändrade aldrig karaktär utan behöll samma styrka och dom blev aldrig regelbundna. Jag försökte gå omkring för att få igång det hela lite mer, men runt 6 på morgonen la allting av. Inte en enda värk och jag kände mig lurad:( Va hände!? Jag blev så arg och ledsen. Va f*n va det där! Varför hålla på att reta min kropp och göra den trött? 

Som tur är har jag kunnat vila idag efter nattens fiasko. Kristoffer har varit hemma och kommer att vara hemma hela veckan för att jag mår så dåligt. Jag har bara lite mensvärk än så länge, men det känns som att det inte kommer att hända något mer idag:( Tyvärr!

Imorgon ska jag jag träffa min barnmorska(hoppas jag slipper;) Vill så gärna att hon ska på något magsikt sett kunna trolla igång förlossningen. Några av er har skrivit att jag ska be om en hinnsvepning. Och vet ni vad…det har jag redan gjort och min barnmorska gör tyvärr inte det:( Så typiskt!

Ha det bra så länge! Hörs snart:)

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats