Felicia Cardell

TREDJE ADVENT

felicia cardell jul

felicia cardell mammablogg

Lilla älsklingen klädde granen under tiden som vi satt i soffan och drack glögg:)

felicia cardell jul 

Sen fick mamma hjälpa till lite (alla kulor hamnade längst ner;)

felicia cardell

Vår fina gran som än så länge är utan belysning;)(förra årets lampor var sönder:( Köpte nya som skulle lysa vitt och behagligt. Hmm kan nog inte hålla med beskrivningen. Dom lyste blått! Det värsta jag vet. Blir till att köpa nya imorgon:)

felicia cardell inredning 

felicia cardell inredning   

felicia cardell

Mys med pappa som är lite sjuk:( Stackars pappa<3 (ser=”” ni=”” vilka=”” mobilnördar=”” jag=””>

Hejsan!

Imorse åt vi mys frukost och kollade på Lucia firandet på tvn. Så mysigt att gå upp när det fortfarande är lite mörkt ute. Tända massor av ljus och äta sin goda frukost till vacker julmusik:) 

Idag inhandlades även en julgran:) Det blev en klassisk gran i år och ingen kungsgran som vi tidigare har köpt. Jag tycker faktiskt att den klassiska granen är finare:) Den är vackert grön och luktar så gott. Hela hemmet luktar jul nu. 

Adelie blev så glad när vi handlade granen och ännu gladare över att få hänga kulor i den. Hon var så duktig och försökte sitt bästa med att placera ut kulorna över hela granen. Men det är ju inte så lätt när man bara är 1 meter lång och granen 1,8:) 

Tyvärr så är inte mysfaktorn total ännu. Lamporna till granen var sönder och dom nya som vi köpt lyste blått! Så hemskt sken:( Får lämna tillbaka lamporna imorgon och hoppas på att jag hittar en ljusslinga som lyser behagligt och inte som en strålkastare;)

Nu blir det tredje adventsfika med goda lussebullar framför Solsidan:)

Trevlig kväll!

KRAM

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats