Felicia Cardell

Felicia Cardell

VARFÖR INGA BLOGGINLÄGG ELLER VIDEOS!?

HEJ PÅ ER!

Hoppas ni mår bra? Det gör vi☺️

Har saknat er! Har saknat att blogga och att lägga upp videos på vår youtubekanal. Så varför har jag inte varit så aktiv på socialamedier sen lillebror föddes?🤔

Såhär är det…..

När lillebror äntligen föddes (16/8-18) så var det som att all oro och ångest bara släppte och jag kunde tillslut andas och koppla av. Jag hade under hela graviditeten gått runt och trott att något dåligt skulle hända. Jag trodde att det skulle hända honom något. Att han inte skulle vara frisk. Att något hemskt skulle hända under förlossningen….. Jag var rädd för allt!  När han tillslut föddes och låg där i mina armar så kändes allt så underbart. Jag kunde pusta ut och äntligen bara njuta.🙌🏻

Tiden på BB var så mysig. Vi låg i sängen hela dagen och bara kollade på vårt tredje mirakel…. men det bästa var när vi kom hem. Hela familjen var tillsammans och vi bara myste.❤️

Tanken vara att jag snabbt ville komma igång med blogg och videos igen, men sen så bestämde jag mig för att vänta ett tag till. Jag ville lägga varenda sekund på min familj och på vår nya familjemedlem. Jag ville lära känna min son och inte missa en enda sekund tillsammans med han. Jag ville att tjejerna skulle känna sig delaktiga och inte bortglömda. Sen så är ju detta förmodligen vårt sista barn… alltså min sista bebisbubbla. Jag kände att jag verkligen behövde njuta av den och bara få vara i den tillsammans med familjen 24/7. Hihi!😛

Den här tiden kommer ju aldrig tillbaka och jag ville verkligen suga ut varenda litet ögonblick av den. Så det blev liksom en oplanerad paus här på bloggen och youtube.

Jag hoppas att ni förstår💕

Men jag kände ändå att jag ville uppdatera lite för er under denna paus☺️Det är därför jag har varit väldigt aktiv på Instagram Stories. Hoppas ni har tyckt att det har varit roligt att följa mig där👍🏻✨Att sluta helt och ta paus från allt hade känts tomt och konstigt😀Jag älskar ju att vara igång på sociala medier och prata med er💕Även fast jag har saknat att blogga och göra videos under denna period så är jag ändå glad över mitt beslut. Jag känner verkligen att jag har fått ut maximalt med bebismys av denna sista och härliga bebisbubbla (som inte är slut än☺️❤️…bebismyset tar ju aldrig slut) Och det knäppaste av allt så känns det som att tiden inte har gått så fort denna gång☺️Han är fortfarande en liten plutt och blir bara 6 veckor imorgon. Så mysigt!😍

För er som har missat så heter vår lilla bebis Edison. Så gulligt tycker vi💙

Nu när han snart är 6 veckor och jag har lärt känna han lite mer så vet jag också hur han brukar sova…. För det mesta😉Hihi! Det är nämligen så att han har en lång sovstund efter lunch där jag oftast är uttråkad. Så jag tänkte att det vore ju perfekt att börja vara aktiv på blogg och youtube igen😘Yeah!!! För när Adelie och Lykke är på förskolan och när Edsion sover så känner jag verkligen att jag saknar detta! Jag saknar er. Jag saknar att skriva och dela med mig av vår vardag.

Så jag hoppas att ni inte har glömt bort mig och att ni är lika taggade som jag är på att jag är tillbaka😀

Det jag ska försöka att få upp är min förlossningsvideo. Jag ska sätta mig ner någon dag framöver och klippa ihop den så att den kommer upp på youtube😀Va säger ni om det? Ska bli så kul att visa er den😍

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Felicia Cardell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. aancx

    Helt förståeligt! 🙂 Så himla söta ungar ni skapat! Har följt dig sen Gravid vecka för vecka med Lykke, och är såå kul att följa dig/er på sociala medier! 🙂 Njut ännu mer av bebisbubblan! Vi läsare finns kvar när du är redo 🙂 Kram kram! //aancx

stats