Felicia Cardell

VECKA 36

   

felicia cardell gravidbild

Är så nöjd över denna gravidbild som vi tog för ett tag sedan<3 fotograf:=”” rolf=”” thiborg=””>

HEJ!

Idag är det ingen bra dag! Jag har fruktansvärt ont och nu är jag redo att föda. Det är inte långt kvar nu(32 dagar) men hon får gärna komma tidigare;) Det är verkligen mysigt med magen, men nu vill jag hellre ha en mysig bebis i min famn att krama. Det är tur att jag har min lilla älskling här hemma som jag kan pussa och gosa med (man får vara glad om man lyckas få en puss av den bestämda lilla damen;) Jag har mycket förvärkar just nu och varenda lilla rörelse gör så att jag får ilningar i blygdbenet. Jag har flera gånger skrikit rakt ut när lilla fröken där inne har skallat mig ordentligt där nere. Jag börjar faktiskt att bli less på denna smärta nu. Jag har hållt humöret uppe ett bra tag nu (sen vecka 14) men nu känner jag att gränsen på smärtan är nådd. Hur ska jag orka föda barn?

Det som jag i stort sett gör om dagarna är att sitta inne i duschen på min lilla pall. Jag ligger i soffan med TENS apparaten och där emellan stoppar jag i mig alvedon:) Men självklart har jag bättre dagar. Då jag faktiskt orkar gå ut på en promenad. Handla eller busa med Adelie

Idag är Adelie hos min mamma och leker med dom andra barnen. Hon ska även dit imorgon så att jag kan få vila och kan kan få leka av sig lite:) Det behöver vi båda;) 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats