Felicia Cardell

ZETAS TRÄDGÅRD – EN DRÖM FÖR VÄXTÄLSKARE

Älskar terracotta krukor. Speciellt när dom är slitna och lite skitiga.

Doftljusen hos Zetas doftar så gott! Så gott så att man inte kan välja vilken man ska köpa;)

KP gillar doften av sina nysmorda händer:) Han sa att det var en doft av rosmarin & patchouli;) Hihi!

H A P P Y   F R I D A Y!

Idag började KP jobba lite senare så vi åkte iväg på en liten sväng. Först lämnade vi av Adelie hos dagmamma. Adelie älskar att gå hos dagmamma på Fredagar för då är det fredagsmys;)

Efter lämningen åkte vi till Zetas Trädgård. Jag ändrade om lite här hemma igår(som jag alltid gör;) och då hamnade min Hanna Wessman kruka på vardagsrumsbordet. Den krukan har stått i köket ett tag nu med krydda i så nu när jag ändrade stället på krukan så kändes det inte så passade att ha basilika i den längre;)

Vi åkte dit för att jag helt enkelt ville ha en ny liten krukväxt:) På Zetas finns det mest växter som passar utomhus. Och tyvärr så har vi varken balkong eller uteplats:( Varje gång jag åker dit går jag omkring bland alla vackra växter och drömmer mig bort. Haha! Men dom har även växter som trivs bra inomhus. Vi gick runt ett tag och ville ha ALLT. Jag hittade mitt älskade Fikonträd som jag länge har velat ha. Vi hittade snygga kaktusar och andra coola växter, men det slutade med att vi åkte därifrån utan en enda växt! Va hände? Jag kunde inte bestämma mig! Så typsikt mig. Jag måste alltid fundera på saken och tänka noga på vart jag ska ha allt. KP blir galen på mig. Haha!

Efter Zetas åkte vi och hämtade Mickis. Vi käkade lunch tillsammans och myste hela dagen. KP åkte till jobbet vid 14 och efter det tog vi en promenad upp för att hämta Addi som sedan skulle iväg på kalas hos sin kompis Alice som fyllde 4 år:) Jag hämtade skruttfian vid 19 och hon ville såklart inte åka hem. Men tillslut fick jag med mig partyprinsessan hem. Hon ligger just nu bredvid mig och sover. Jag äter charkisar och smuttar på ett kallt glas vitt vin:)

Hoppas ni får en fortsatt trevlig Fredag<3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Hej där! Är du intresserad så har jag en tävling på min blogg där du kan vinna Libero produkter för 400:-
    Hoppas du deltar!

stats