Felicia Cardell

EN LITEN SMYGTITT PÅ HALLEN

felicia cardell mammablogg

felicia cardell mammablogg

En liten smygtitt på hallen;)

Det är inte riktigt klart ännu, men det börjar att bli superfint!

Ljusstake Hm//Pennförvaring Hm (liknande)//Förvaringsbox Lagerhaus//Pennor Lagerhaus//Block Lagerhaus// Vas Ikea

felicia cardell mammablogg

Dagens bekväma mammaoutfit;) 

Byxor Lindex//Skor Vagabond//Kappa & Halsduk Hm (köptes i våras)// Topp Asos (köptes i somras) 


 

Hej!

Igår kväll när Kristoffer kom hem fick han sig en liten överraskning(kanske inte åt det positiva hållet;) Jag kollade lite gulligt på honom och sa att jag hade nått jag ville säga. Och att han inte skulle bli arg på mig:) Jag skrev ju igår att jag hade börjat att gilla färgen i hallen, men direkt efter jag skrev det började jag att funderar. ”Älskar jag verkligen färgen”? Nä, inte till 110%. Jag gillar den, men ibland känns den för mörk i vår hall som saknar fönster. När jag började att inreda igår kändes det inte helt perfekt. Hallen kändes nästan lite barnslig på ett konstigt sätt. Inredningsdetaljerna som jag har införskaffat till hallen blev inte riktigt som jag hade tänk mig.(Det är konstigt hur snabbt man kan ändra sig. Ni måste ju tro att jag är knäpp;) 

Kristoffer bara skrattade och var lika gullig som vanligt. Trivs jag inte med färgen så är det självklart okej att vi målar om den(var hans svar) Jag visade en bild på en färg som var mer grå/beige och han gillade den direkt. (Yes!) Att han inte blir galen på mig är ett under.;)

Vid lunch idag åkte vi och köpte färgen, sen var det bara dags att sätta igång innan Kritoffer skulle till jobbet.(för när jag kommer på något ska det ske NU!). Direkt vid första strykningen kändes det så rätt. En perfekt färg som är grå fast ändå lite beige. Kall fast ändå varm. Haha! Ni ska få se helheten snart. Då kommer ni att förstå vad jag menar.

Ha en trevlig kväll!

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats