Felicia Cardell

FÖRSTA ADVENTSMYS & LILLA MAGEN

felicia cardell advent

Äntligen 1:a advent!

Det firade vi ordentligt i morse med risgrynsgröt och goa mackor. – Mums! 

Årets adventsljusstake blev tillslut den vackra ljusstaken från Georg Jensen(season). Hittade den på kampanj så då slog jag till.:) Ni kan hitta den HÄR. 

magbild vecka 34

Nu är jag inne i vecka 34. Bara 6 veckor kvar(får gärna titta ut om 4 veckor;) Kan inte förstå att denna graviditet faktiskt kommer att ta slut snart.<3 vi=”” längtar=”” så=”” efter=”” att=”” få=”” träffa=”” vår=”” lilla=””>

gravidoutfit vecka 34

Just nu har jag helst sköna klänningar på mig(får panik när det sitter för tajt över magen)Klänningen kommer från H&M och ni kan hitta den HÄR.

mammablogg felicia cardell

Halsbandet är också från H&M. Det är en kopia av det snygga halsbandet från Sophie by Sophie. Köpte det för ett tag sedan så jag vet inte om det finns kvar, men ni kan hitta halsbandet från Sophie by sophie HÄR.


Hej på er!

Idag har vi varit på årets första julbord. Vi var på julbord med mitt jobb på Villa Källhagen. Första gången jag var där och det var riktgt gott! Massor av goda och traditionella rätter. Men efterrätts bordet var nog bäst;) Där fanns det knäck, chokladfudge och goda små kakor. Adelie tyckte också att sötsakerna var godast(men vilket barn gör inte det;) 

Det var trevligt att träffa mina kära kollegor igen. Det var ett tag sedan som vi sågs sist!

Efter julbordet åkte vi och handlade lite gott till kvällen(för vi blev liksom inte nöjda efter allt sött;) Blev super sugna på Julskinka till kvällsfikat. 

Ska bli gott med en macka med skinka och senap på och ett glas iskallt julmust till det kommer att sitta fint;)

Hoppas ni får en trevlig 1:a advent!

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats