Felicia Cardell

HEJ DÅ MÄSSING!

​Att hitta billiga inredningsprylar älskar jag. Speciellt denna snygga ljusstake från H&M Home som bara kostade 30:-!!!

HEJ!

Jag lovade på Snapchat att jag skulle visa er våra nya gardiner i dagens blogginlägg, men ni får vänta tills imorgon:) Vi har det så konstigt med ljuset här hemma så bilderna på gardinerna blev mörka och suddiga:/ Orkade inte ta fram studiolampan p.ga busiga barn så jag hoppas på bättre bilder imorgon så att ni kan få se vår mysiga Höst makeover i vardagsrummet:)

Vi har haft vita gardiner i vardagsrummet länge nu och under den senaste tiden så har det känts kalt och kallt. Vi bestämde oss för att åka till IKEA idag för att kika på ett par nya mörkare gardiner. Vi var beredda på att lägga en slant, men kom hem 500:-rikare:) För när vi väl stod vid gardinerna på IKEA och hittade ett par som vi gillade så kom jag på att vi redan hade just dom som vi ville ha. Haha! Så kan det gå när man har alldeles för mycket inredning här hemma. Tur att jag kom på det bara;) KP bara skrattade åt mig och jag tror nog inte att han blev förvånad. Vi hade dom gardinerna i sovrummet för ett tag sedan, men dom kändes för mörka. Men nu när dom har kommit upp i vardagsrummet som är ganska så vitt så känns det superbra! Men man vet aldrig med mig….Det kan kännas fel nästa vecka! Haha. Det är ett problem/fel som vi har i min familj. I alla fall jag och Micaela(äldsta systern). Vi är ALDRIG nöjda! Ganska så otroligt hur våra killar orkar med oss. Dom säger aldrig emot utan kan bara ge en ypertyst suck ibland:)

Ni kan se en liten skymt av dom ny gardinerna i dagens bilder:)

Efter IKEA gick vi över till H&M Home. (En av mina favoritbutiker) Där köpte jag supersnygga ljusstakar(det visas bara 1 silver ljusstake i bilden, men jag köpte 4;) som var på REA. Hittade dom inte på deras hemsida, men i butiken i Kungens Kurva fanns det många kvar. Jag blev sugen på att köpa dessa efter att ha varit på tjejmiddag hemma hos Micaela. Hon hade dom och jag blev förälskad direkt. Jag har köpt mässing ljusstakar i flera månader nu och kände att det var dags för något nytt. Jag älskar att blanda mässing och silver så jag vill inte ta bort mässingen helt. Men det kändes nytt och fräscht att få in en annan färg på prylarna här hemma.

vad älskar ni mest mässing eller silver?

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Hej! 🙂 Letar efter den där ljusstaken i mässing på bilden. Något du kan tänka dig sälja? Ps. Fin stil! /Ida

stats