INSJÖ BAGinBAG | Felicia Cardell
feliciacardell

Felicia Cardell

Annons

INSJÖ BAGinBAG

Utan saker i.

Färgen heter GRAPHITE GREY.

Modellen heter Saimaa bagINbag.

Färgen på insidan är beige/svagt rosa.

Med saker i.

För ett tag sedan fick jag denna snygga väska hemskickad till mig. Insjö(som märket heter) ville att jag skulle få testa deras produkt och jag är jätteglad över att dom skickade denna smarta väska/organizer/baginbag hem till mig:) Jag älskar ordning och reda i min väska och med denna smarta “organizer” så håller man koll på sina grejer. Man har organizern i sin ordinarie väska och när man vill byta till en annan väska så lyfter man bara ut organizern. Man slipper tömma väskan på alla småsaker varje gång när man vill byta till en annan väska. Man hittar enkelt alla sina saker som man har med sig och man har en snygg ordning på sina saker. Väskan är lagom stor och får plats i dom flesta normalstora väskor. I Insjö väskan finns det massor av fack och på utsidan finns det även möjlighet att förvara sina nycklar på ett smart sätt. Om man vill kan man även använda Insjö väskan som en vanlig handväska. Dom säljer nämligen axelrem som man enkelt fäster på väskan. Den finns i massor av olika färger så kika in deras hemsida. INSJO.COM.

Just nu har jag även en rabattkod till er som ni kan använda om ni är sugna på att köpa denna smarta väska.

Ni får 10% på köpet om ni använder koden FCARDELL.

Rabatten gäller till den 10/9.

Så bra:)

Stort tack till Insjö.

Vill även passa på att säga att jag inte får betalt för att säga detta utan jag har valt själv att skriva om produkten. Alla mina ord är mina egna:)

På vår Youtubekanal kan ni även se en video där jag pratar om väskan. Ni kan kolla på videon här.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
feliciacardell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jeanette

    Cool väska. Skulle man ju behöva 😁 angående eram podd, jag ville kommentera den idag men man ska skriva in en text för att kommentaren ska bli godkänd men den texten går knappt att se vad det står så det blir aldrig godkänt 🤐 hoppas det går att lösa. Kram podden är skit bra!

  2. Jeanette

    Cool väska. Skulle man ju behöva 😁 angående eram podd, jag ville kommentera den idag men man ska skriva in en text för att kommentaren ska bli godkänd men den texten går knappt att se vad det står så det blir aldrig godkänt 🤐 hoppas det går att lösa. Kram podden är skit bra!

  3. Jeanette

    Cool väska. Skulle man ju behöva 😁 angående eram podd, jag ville kommentera den idag men man ska skriva in en text för att kommentaren ska bli godkänd men den texten går knappt att se vad det står så det blir aldrig godkänt 🤐 hoppas det går att lösa. Kram podden är skit bra!

Annons
stats