LILLEBROR ÄR HÄR💙💙💙 | Felicia Cardell
feliciacardell

Felicia Cardell

Annons

LILLEBROR ÄR HÄR💙💙💙

…….Eller han har ju redan varit hos oss i några dagar nu🙈 Hihi!

Den 16/8-18 kl:21:11 föddes vår efterlängtade lillebror💙 Han vägde 3825 g & var 50 cm lång när han föddes.

Efter mycket strul blev jag tillslut tagen på allvar och den läkaren som jag fick träffa samma dag som han föddes förstod min rädsla. Jag hade beräknat datum den 19/8 men efter att ha haft värkar i 3 dagar som inte blev intensivare så blev jag tillslut igångsatt🙌🏻 Jag var även öppen 4-5 cm och lillebror rörde sig mindre. Jag var trött, lillebror var trött och min livmoder var trött.

Efter att inte ha fått någon hjälp dagen innan han kom så sa jag tillslut rakt ut till läkaren att jag inte kände mig trygg! Jag fick en panikattack och kunde inte sluta grina. Läkaren gjorde ett ultraljud och sa att lillebror inte rörde sig så mycket, men att hon inte kände sig orolig. Men det var vi kan jag lova! Hon sa att så här kan du inte gå runt längre! Det är inte bra att ha en sån här lång latensfas.

När läkaren sa att jag skulle bli inskriven samma dag och att jag skulle bli igångsatt så började jag att grina. Äntligen så lyssnade någon❤️

Jag blev igångsatt pga minskade fosterrörelser och lång latensfas. Så står det i min journal. Är så glad att jag stod på mig!!! Tack vare er pepp och ers tips på vad jag skulle göra och säga så gav jag inte upp. Så hemskt bara att man ska behöva slita så pass mycket för att få hjälp!

Jag blev inskriven senare den dagen. Man tog hål på hinnan så att vattnet gick. En liten stund senare fick jag värkstimulerande dropp. Och eftersom jag redan hade värkar och var öppen så behövdes det inte mycket för att jag skulle få intensivare värkar. Jag fick en liten dos och sen så fixade kroppen resten. Jag behövde bara en liten knuff👍🏻 Enligt barnmorskan så hade det satt igång av sig själv inom kort. Men är så glad att han kom ut tidigare så att jag kunde sluta vara orolig.

Efter att ha fått värkstimulerande så tog det bara en timme sen så var han ute😱💙 Fick en chock över hur fort allt gick. Men hade världens bästa team som fick mig att känna mig lugn och trygg.

Han är perfekt! Så fin och alldeles underbar💙 Nu har vi tre skatter att älska! Är så oerhört tacksam❤️

Vi svävar på moln här hemma och njuter av bebisbubblan✨

Jag kommer att skriva en förlossningsberättelse som är lite mer detaljerad och med bilder🙌🏻❤️☺️ Det kommer även en förlossningsvideo👍🏻

Tack för alla gratulationer💕💕💕💕

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
feliciacardell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats