MYS INNE I SUNDSVALLS STAD | Felicia Cardell
feliciacardell

Felicia Cardell

Annons

MYS INNE I SUNDSVALLS STAD

Jag, mamma och kusinen Fabian:)

Min morbror (ingifta) köpte dessa snygga tofsar till Addi, men Lykke blev så sugen på att testa dom också.
Addi -” Du e typ Dolly Style”! Haha:)

Mormor och morfars super snälla grannar kom över med nyrökt öring som vi mumsade i oss till middag tillsammans med Kristoffers gräddstuvade potatis med dill:) -mums!

Hej på er!

Igår åkte vi in till stan i Sundsvall. Vädret var soligt men ganska blåsigt så det var det perfekta shopping vädret. För våran del blev det inte så mycket shopping, men jag älskar att gå runt i butiker I alla fall. Man får ny inspiration till sin egna garderob och jag kommer ofta på nya outfits bara genom att kolla på nya plagg i butikerna:)

Vi åkte till stan tillsammans med min moster, morbror och mina 3 kusiner. Det är alltid lika kul att träffa dom:) Det blir ju tyvärr inte så ofta eftersom dom också bor här i Sundsvall.

Vi började shoppingturen med kaffe och fika. Det blev mycket snack och massor av foton på varandra:) Hihi!

Efter stan åkte vi hem igen och njöt av en av mina favoriträtter. En rätt som jag skulle kunna leva på. Rökt fisk med stuvad potatis. Så enkelt, men så gott! Efter middagen fikade vi bullar och kakor i mängder. Vi kollade på tv och runt midnatt gick vi och la oss:)

Snart kommer min moster med familj. Vi ska grilla och vet ni vad… Jag vloggar hela denna dag och hoppas på att videon kommer upp snart på vår Youtube kanal. Familjen Cardell Palmqvist.

Hoppas ni får en trevlig Fredag.

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
feliciacardell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats