Felicia Cardell

RS VIRUS & 2 DAGAR KVAR TILL BF

MAGBILD vecka 40

bf 2 dagar

magbild vecka 40.

 

HEJ!

2 dagar kvar till BF! Känns overkligt och konstigt. Börjar bli mer och mer nervös inför förlossningen. Är rädd att jag inte ska ha tillräckligt med ork och kraft att genomgå en vaginal förlossning. Är så trött och sömnen är kass. Känner mig hängig och är absolut inte redo för att föda. Min största skräck är att jag inte ska lyckas trycka ut henne så att det slutar med akutsnitt!

Inatt har jag haft fruktansvärt ont. Har sprungit på toan hela natten pga trycket neråt. Ett tryck som gör så ont så att det känns som att jag ska falla ihop. Idag är jag helt utan energi och stackars Adelie får spendera den största delen framför tv(stackars barn). Hon är hemma med mig om dagarna nu inför förlossningen. Vi vill inte att hon ska bli sjuk så att Lykke blir smittad av RS virus. Har den senaste tiden läst på om viruset och vad man kan göra för att undvika smittan.

Redan på BB har jag läst att det är besöksförbud. (man kan läsa om det här)Adelie får alltså inte komma och hälsa på när Lykke är född:( Det var något som jag hade sett framemot. Men ingen ide att hänga läpp för det. Dom får ju träffas hemma istället:) När vi väl har kommit hem så är det stenhård handhygien. Alla som kommer hit måste tvätta händerna ordentligt. Man får heller inte var det minsta förkyld eller sjuk när man ska hälsa på vår lilla tjej. Väldigt hårda regler som jag har läst, men väldigt viktigt att följa så att Lykke inte riskerar att bli inlagd på sjukhus. 

Min mammas dagbarns mamma vet allt om sånt här och jobbar på sjukhus. Hon har tipsat oss om att Adelie inte ska gå hos dagmamma under den första tiden för att undvika smittan. Jag tar detta med stort allvar och ska hålla Adelie hemma:) Kommer att bli en mysig och spännande period i våra liv:) Hur ska jag räcka till när Kristoffer har börjat jobba?! Att ta hand om en nyfödd bebis och en 2 1/2 åring som har massor av energi kommer att bli utmanande.:) 

KRAM 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats