Felicia Cardell

SVAR OM TVÅ VECKOR!

Hej!

Tänkte bara kika in en snabbis här på bloggen och berätta hur allt ha gått med KPs röntgen. 

KP hade tid för röntgen av huvudet idag kl:14. Allt gick bra, men han måste vänta på svar i två veckor:/ Suck! Ingen läkare visste om han skulle vänta på att få svar redan idag eller om han skulle hem. Han blev skickad till olika ställen, men ingen visste något! Efter att ha väntat ett tag kom det en sjuksköterska och berättade att han kunde åka hem och han skulle få svar av sin läkare om ca två veckor. En vecka skulle det ta för att gå igenom bilderna och så kommer det att ta ytligare en vecka till för att hans läkare är bortrest! Varför kan ingen annan berätta vad bilderna visar? Ska man behöva gå runt i två veckor till och vara orolig? Dessutom så har dom ringt till fel nummer när dom har försökt att nå KP för att boka in en tid för undersökning av frakturen i ansiktet. Så konstigt eftersom han gav dom sitt nya nummer senast vi var där. Jaja! Så nu vet ni hur det ligger till.

Vi mår bra ändå:) KP skrattar åt hur segt det kan gå innan man får svar. Vi tänker såhär….Hade dom sett något extremt allvarligt så hade det märkts idag på röntgen. Då hade dom inte skickat hem KP. Så förmodligen så är det ingen fara. Vi får vänta och se helt enkelt.

Jag frågade KP om han ville ha mig hemma ikväll, men han vill att jag ska åka iväg på tjejmiddag. Jag sa att jag självklart stannar hemma om han vill, men han verkar må bra och vill att jag ska ut och tänka på annat:)

Det kanske kan vara skönt att komma ut och byta miljö. Vi har ju i stort sett suttit inne i två vekor nu:) KP ska börja jobba på måndag igen så nu börjar allt att bli som vanligt igen…..Eller om två veckor kommer allt att bli som vanligt igen!

Det vet jag:)

Nu ska jag fixa till mig lite och åka iväg på middag. Ska bli superkul att träffa mina brudar från gymnasiet.

Hoppas ni får en trevlig kväll.

KRAM<3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats