Felicia Cardell

VACKRASTE LILJAN

felicia cardell mammablogg

En av många fina julklappar som jag fick detta år är denna underbara ljusstake från Skultuna ”Liljan”. Jag fick den av min mamma och jag blev nästan tårögd;) Har velat ha den länge, men priset har stoppat mig lite. Tänk vilken snäll mamma jag har som överraskar mig med den finaste ljusstaken:)

felicia cardell blogg

Hej fina ni!

Hoppas att ni mår bra?:)

Här hemma är hela familjen ledig. Så skönt att Kristoffer har långledigt nu när det är så nära förlossningen och när jag dessutom har fått ännu ondare. Utan han skulle jag bryta ihop! Smärtan är hemsk och den är konstant. Det gör så fruktansvärt ont nu i blygdbenet så att jag mår illa. Jag är så glad att denna graviditet snart är över. Även fast jag kommer att sakna magen;) Men nu vill jag att lilla tösen därinne ska komma ut och sparka mamma i magen på utsidan istället;)

Det känns som att det kan hända när som helst nu. Det är bara några dagar kvar till BF(18 dagar) och känslan jag har är att hon kommer att komma tidigare(annars vet jag inte vad jag gör;) hehe!

Just nu har jag inte så mycket ork till nått. Vill bara ligga i soffan med pyjamas hela dagen. Osminkad och med ruffsigt hår. Jag känner mig svullen och inte så speciellt sexig just nu;) (kommer ihåg känslan från förra graviditeten:)

Nu ska snyggingen lägga sig i soffan med fötterna högt upp i luften så att manen här hemma fattar piken av att jag vill ha lite fotmassage;)

Ha en trevlig kväll! 

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats